Vybrat kategorii:
GRIP:
Cena:
od:
do:

TESTOVACÍ RAKETA WILSON ULTRA 100 V4.0

Kód zboží: WR108311

Popis:

Víc energie. Více pohodlí. Více ekologické. Ultra v4strategicky začleňuje do rámu technologii FORTYFIVE° pro lepší stabilitu a pohodlnější pocit při švihu. Tato verze Ultra, vybavena uhlazenější geometrií, vylepšuje přístup ke snadné síle v revolučním designu s proměnlivými barvami, který je tak krásný, jako je raketa nebezpečná.

Ultra 100 v4 představuje novou generaci Ultra s nejvyšším stylem a povzbuzujícím výkonem. Díky nové konstrukci a nové geometrii hraje tato raketa jako kterákoli Ultra před ní. Tento rám, zvýrazněný integrací FORTYFIVE° do rozložení pro měkčí, pohodlnější pocit spolu se zvýšenou stabilitou, vylepšuje poskytování snadné síly pro své uživatele. Mezi klíčové geometrické aktualizace patří rozšířený kanál Sweet Spot na špičce obruče pro extra výkon a zmenšení objemu nosníků pro uhlazenější a aerodynamičtější vzhled. Co se týče vzhledu, tato raketa nemá soupeře: barvy měnící blues tančí s různými úhly slunečních paprsků odrážejících se od povrchu rakety pro oslnivou show.

Nejoblíbenější, všestranná a výkonná raketa v sestavě Ultra v4.

FORTYFIVE° strategicky zapuštěné do rozložení poskytuje zvýšenou stabilitu a zároveň zvyšuje pohodlí.

Revoluční design integruje krásné modré tóny s proměnlivým odstínem a matným povrchem pro podmanivý vzhled.

Expanded Sweet Spot Channel obsahuje dutinu na vnitřní straně rámu pro prodloužení křížových strun a zvýšení pohybu průchodky pro větší sílu.

Systém průchodek Crush Zone se při dopadu stlačí, aby zvýšil sílu a dobu setrvání míče na výpletech.

Parallel Drilling poskytuje konzistentní a shovívavější odezvu struny.

Komponenty nárazníků, průchodek a koncovek Agiplast na rostlinné bázi snižují ekologickou stopu.

Hmotnost: 300 g
Velikost hlavy: 645 cm2
Vyvážení: 320 mm
Délka: 685 mm
Počet strun: 16x19 

Tato cena je za půjčení rakety na 72 hodin. Pokud Vám raketa sedne a koupíte si ji, nebude Vám půjčovné účtováno. Vratná záloha na tuto raketu je 4000 Kč.

Cena: 100 Kč
Při nákupu od 1 kusů:
100 Kč

Varianty produktu:

Velikost Dostupnost Počet Další
grip 3 skladem