Vybrat kategorii:
GRIP:
Cena:
od:
do:

TESTOVACÍ RAKETA HEAD SPEED TEAM L 2022

Kód zboží: 233642

Popis:

Tato cena je za půjčení rakety na 72 hodin. Pokud Vám raketa sedne a koupíte si ji, nebude Vám půjčovné účtováno. Vratná záloha na tuto raketu je 4000 Kč.

Noví hráči s rychlou hrou si nyní mohou užívat senzační pocit díky inovativní konstrukci Auxetic. Raketa SPEED TEAM L je součástí úspěšné řady SPEED, kterou doporučuje Novak Djoković. Je lehčí než model TEAM a snadno se ovládá. Nová verze má nový, elegantní a asymetrický design s matnou a lesklou úpravou a chromovými detaily.  

• Lehká raketa
• Snadné zacházení pro začátečníky 
• Úžasný pocit 
• Nový, elegantní a asymetrický design

Auxetic konstrukce vykazují jedinečnou deformaci ve srovnání s neauxetickými konstrukcemi. Díky svým vnitřním vlastnostem se Auxetické konstrukce rozšiřují při použití „tahové“ síly a smršťují se při stlačení. Čím větší je aplikovaná síla, tím větší je auxetická reakce.

Graphene inside strategicky umístěný ve většině raket Head, zpevňuje rám, poskytuje větší stabilitu a optimalizuje přenos energie z rakety na míček. Až si budete kupovat další raketu, ujistěte se, že má Graphene inside..

Uni Pattern Speciálně navržený jednotný vzor výpletu umožňuje konzistentní trajektorii míče při každém úderu pro spolehlivou a shovívavou hru.

Morph beam Jedinečná konstrukce rámu spojuje podlouhlý nosník s výkonnou hlavou pro dokonalé spojení pocitu a lehkosti na kurtu.

Directional drilling Směrové vrtání kombinuje zvýšený výkon a sweetspot, což přináší plyšový pocit nárazu.

Power Grommets Zvětšené výkonové průchodky maximalizují pohyb struny pro vyšší výkon.

Hmotnost: 265 g
Rám: 25 
Velikost hlavy: 645 cm2
Vyvážení: 340 mm
Délka: 685 mm
Počet strun: 16x19 

 

Cena: 100 Kč
Při nákupu od 1 kusů:
100 Kč

Varianty produktu:

Velikost Dostupnost Počet Další
grip 1 skladem