Vybrat kategorii:
GRIP:
Cena:
od:
do:

WILSON MINIONS CLASH 26 V2.0 (vypletená)

Kód zboží: WR098710U

Popis:

Evoluce Clash se vyznačuje bohatým, jedinečným designem spojeným s výkonem definovaným nejvyšší kombinací síly, citu a kontroly. Patentově chráněná karbonová konstrukce umožňuje raketě ohnout se s maximální flexibilitou a stabilitou při dopadu, což dává hráčům všech úrovní dovedností a stylů švihu větší jistotu na kurtu než kdy předtím.

Minions Clash 26 v2 nastavuje laťku vysoko pro design, pohodlí a výkon, který mění hru v juniorských raketách. Tato raketa je potažena sytě červeným povrchem pro elegantní vzhled na kurtu a díky karbonové konstrukci FORTYFIVE° je pozoruhodně vhodná pro paže. Toto rozložení vytváří maximální flexibilitu a stabilitu při švihu, což umožňuje mladým hráčům houpat se agresivně a sebevědomě bez rozstřikování míče..

Věnec, průchodky a koncovka Agiplast na rostlinné bázi obsahují udržitelné komponenty pro menší dopad na životní prostředí. Reliéfní logo Clash na hrdle doplňuje raketu, která kombinuje dynamický vzhled s ještě dynamičtějším výkonem.

FORTYFIVE° obsahuje patentově chráněnou karbonovou konstrukci, která vytváří maximální flexibilitu a stabilitu při nárazu pro nekompromisní kombinaci síly, kontroly a pocitu.

Inovativní design s vyraženým logem Clash podél hrdla a eloxovanou elastickou úpravou pro čistý a bohatý vzhled na kurtu.

Torsional Bending má vlastní uhlíkové mapování, které stabilizuje extrémní flexibilitu při nárazech mimo střed.

Parallel Drilling poskytuje konzistentní a shovívavější odezvu struny.

Raketa je dodávána vypletená.


Technické parametry:

Hmotnost: 245 g
Velikost hlavy: 645 cm2
Vyvážení: 315 mm
Délka: 660 mm
Počet strun: 16x19
Cena: 1 990 Kč
Původní cena: 3190 Kč
Ušetříte 37%
Při nákupu od 1 kusů:
1 990 Kč
WILSON MINIONS CLASH 26 V2.0 (vypletená)WILSON MINIONS CLASH 26 V2.0 (vypletená)WILSON MINIONS CLASH 26 V2.0 (vypletená)

Varianty produktu:

Velikost Dostupnost Počet Další
grip 0 skladem
Info
 kg