Vybrat kategorii:
GRIP:
Cena:
od:
do:

TENISOVÁ TAŠKA BABOLAT PURE STRIKE X6 2024

Kód zboží: 751226

Popis:

Abychom zajistili optimální ochranu, zvolili jsme odolnější recyklovaný materiál. Co se týče vnitřku tašky, těží z našeho nového bílého, mimořádně odolného izotermického materiálu, který udrží vaše lana napnutá a ochrání je před velkými výkyvy teploty a vlhkosti. teploty a vlhkosti.

Batoh RH 6 Pure Strike je vybaven novým nosným systémem s popruhy pro nastavení zátěže a exkluzivními ramenními popruhy, které stabilizují batoh na zádech (přibližují ho k těžišti) a slibují optimální pohodlí.

Nová EXTRA odolná, lehká, recyklovatelná a nebarvící izolační tkanina, která ochrání vaše rakety před širokou škálou teplot a teplotních výkyvů.

PRŮHLEDNÁ PŘIHRÁDKA NA BOTY

Díky nové průhledné přihrádce na boty můžete rychle zkontrolovat, zda máte sbalené boty. Přihrádka na boty je bezešvá a vodotěsná, takže ji můžete v případě potřeby snadno vyčistit. Je také odvětráván směrem ven, což zabraňuje šíření pachů do jiných částí tašky.

Rozměry: 80 x 34 x 35 cm

Objem: 70 litrů

Cena: 2 899 Kč
Při nákupu od 1 kusů:
2 899 Kč
TENISOVÁ TAŠKA BABOLAT PURE STRIKE X6 2024TENISOVÁ TAŠKA BABOLAT PURE STRIKE X6 2024TENISOVÁ TAŠKA BABOLAT PURE STRIKE X6 2024

Varianty produktu:

Velikost Dostupnost Počet Další
  do 2 dnů