Vybrat kategorii:
Velikosti US:
Velikosti UK:
Cena:
od:
do:

DÁMSKÁ TENISOVÁ OBUV YONEX SONICAGE 3 CLAY WOMEN

Kód zboží: KSTFSON3C2-4080-510

Popis:

Obuv vytvořená speciálně pro rekreační a středně pokročilé hráče, kteří hledají lehkou, pohodlnou obuv, která podpoří všechny pohyby po kurtu.

Po první lehké a skvěle padnoucí tenisové obuvi SONICAGE následovala druhá generace, která přidala na komfortu a přitom neubrala na nízké váze. Tenisová obuv SONICAGE 3 navíc přidává vylepšení pružnosti ve střední části chodidla, zlepšuje stabilitu a umožňuje více agresivní pohyb po kurtu.

Dvě nejdůležitější vylepšení nových SONICAGE jsou bezpochyby VÝDRŽ a STABILITA. Z předchozích generací si pak nesou skvělý komfort, absorpci nárazů, nízkou váhu a prodyšnost.

Obuv SONICAGE 3 zachovává pohodlí a nízkou váhu modelu SONICAGE 2, ale je stabilnější a odolnější, a tak oslovuje širší okruh hráčů. 

Výdrž a skvělý komfort díky nové technologii FlexQuip Durable Skin. Ta je zaměřena na zmírnění tlaku z mediální části přední části chodidla, rovnoměrně rozkládá přirozený tlak při pohybech na kurtu a zároveň poskytuje mimořádnou odolnost při agresivních pohybech během všech úkroků.

Cena: 2 890 Kč
Při nákupu od 1 kusů:
2 890 Kč

Varianty produktu:

Velikost Dostupnost Počet Další
EUR 37.5 do 2 dnů
EUR 39.5 do 2 dnů
EUR 40 do 2 dnů
EUR 40.5 do 2 dnů
EUR 37 do 2 dnů
EUR 38 do 2 dnů
EUR 39 do 2 dnů