Vybrat kategorii:
Velikosti US:
Velikosti UK:
Cena:
od:
do:

TENISOVÁ OBUV JOMA T.PRO ROLAND ORANGE CLAY

Kód zboží: T.PROLS-908C

Popis:

Určeno pro intenzivní trénink i následné zápasy.
Řez je vyroben z mikrovlákna, nylonu a čelního TPU s vysokou odolností oděru. VTS ventilační systém, který umožňuje vstup a výstup vzduchu do boty, udržuje konstantní teplotu chodidla. Všechny materiály jsou lehké a zároveň odolné. Zahrnuje systém 360, který zlepšuje spojení mezi podešví a střihem, což usnadňuje přirozené rozložení hmotnosti.
Má systém JOMA SPORTECH, vstřikovanou pryž, která se vyhýbá švům a jiným pevným materiálům, vytváří pohodlnější strukturu, má větší ohybovou kapacitu a lépe sedí na noze. Vyztužený kotník prostřednictvím systému FIX COUNTER pro větší podporu, ochranu a pohodlí díky ergonomickým tvarům. Boční OCHRANNÝ systém pro větší zesílení a ochranu.
EVA + tepelně tvarovaná stélka, která se přizpůsobuje tvarům chodidla a přispívá k odpružení boty absorbující dopad každého kroku. Přírodní EVA dlaň šitá k řezu technologií GLOVE SYSTEM, přičemž oba kusy jsou šité rovně a bez vyčnívajících švů, což udržuje zaoblené linie chodidla.
Mezipodešev se skládá ze tří kusů, jednoho z měkkého fylonu, který zabírá celou základnu podešve a poskytuje odpružení. Druhý kus fylonu, který se dostane k prstům, je těžší, což zvýhodňuje stabilitu při bočním pohybu a poslední z PVC umístěného ve střední části pro větší tuhost podešve v době běhounu. Systém boční ochrany, který posiluje odolnost a odolnost boty.

Zahrnuje systém STABILIS, což je část TPU umístěná v nejužší části podešve, aby se předešlo nevhodným zatáčkám mezi přední a zadní částí chodidla, čímž se dosáhne větší stability.
Podešev je vyrobena z gumy, obsahuje systém DURABILITY, který poskytuje větší odolnost, zpomaluje opotřebení otěrem a prodlužuje životnost boty.

Cena: 1 995 Kč
Původní cena: 3090 Kč
Ušetříte 35%
Při nákupu od 1 kusů:
1 995 Kč

Varianty produktu:

Velikost Dostupnost Počet Další
EUR 43 skladem