Vybrat kategorii:
Velikosti US:
Velikosti UK:
Cena:
od:
do:

DÁMSKÁ TENISOVÁ OBUV ASICS GEL-RESOLUTION 8 CLAY

Kód zboží: 1042A070 | 107

Popis:

Tenisová obuv GEL-RESOLUTION ™ 8 CLAY podporuje citlivý krok s pocitem blízkým kurtu. Svršek FLEXION FIT ™ poskytuje podporu přizpůsobenou tvaru s integrací technologie DYNAWALL ™, která nabízí zvýšenou stabilitu midfoot při bočních pohybech a pokrytí od pobřeží k pobřeží.

Tato bota, která implementuje funkci kontroly točivého momentu do počítadla paty, je také navržena tak, aby pomohla udržet pocit uzamčení při rychlých přechodech. Tato obuv, proslulá svojí podpisovou technologií GEL ™ v patě a střední části chodidla, výrazně snižuje dopady nárazu při prudkých pohybech na hřišti. Kromě toho model také obsahuje směs AHAR ™ v podešvi, která funguje ve spojení s chráničem prstů PGUARD ™ pro zvýšení trakce na hřišti a zároveň snižuje celkovou úroveň opotřebení. Tenisová obuv GEL-RESOLUTION ™ 8 CLAY, která vytváří zrychlenou odezvu s přirozeným pocitem blízko země, vám umožní s jistotou přistupovat ke svým zápasům na antukových kurtech.

Chránič prstů PGUARD ™ Konstrukce DYNAWRAP ™ Horní podešev AHAR ™ FLEXION FIT ™ Zadní a přední část Technologie GEL ™ Technologie DYNAWALL ™ Vyjímatelná podšívka

Cena: 2 399 Kč
Původní cena: 3599 Kč
Ušetříte 33%
Při nákupu od 1 kusů:
2 399 Kč
DÁMSKÁ TENISOVÁ OBUV ASICS GEL-RESOLUTION 8 CLAYDÁMSKÁ TENISOVÁ OBUV ASICS GEL-RESOLUTION 8 CLAY

Varianty produktu:

Velikost Dostupnost Počet Další
44-US 11,5 skladem