TENISOVÝ BAG BABOLAT PURE AERO X6 2023

Kód zboží: 751222

Popis:

S touto vysoce výkonnou taškou na raketu X6 v nových barvách Pure Aero můžete na kurtu vzbudit pozornost. Tenisová taška Babolat X6 Pure je díky svému převratnému designu a řadě funkcí jedním z nejprodávanějších modelů. Vytvořili jsme novou ergonomičtější a odolnější verzi X6 Pure Aero.

Tato prostorná a všestranná taška X6 má 2 přihrádky a.. Hlavní přihrádka pojme 4 rakety a veškeré příslušenství, které potřebujete, abyste na kurtu zazářili. Druhá přihrádka (do které se snadno vejdou 2 rakety) je izolovaná, aby chránila vaše struny před výkyvy teplot. Taška X6 Pure Aero je navržena tak, aby splňovala potřeby i těch nejnáročnějších hráčů, a proto je vybavena 2 bočními kapsami, které jsou ideální na klíče, telefon, podání, gripy nebo kapesníky, které můžete nabídnout soupeři, když ho porazíte... A protože chceme nabídnout to nejlepší, navrhli jsme tuto tašku X6 tak, aby měla odolný vnější povrch, který je voděodolný a vysoce odolný. Taška je také vybavena naší novou "bezbarvou podšívkou" ze 100% recyklované a nebarvící tkaniny.

Tato taška je určena pro nejnáročnější hráče, kteří chtějí mít pořádek. Díky různým přihrádkám snadno najdete rakety a příslušenství a boty můžete uložit do nového průhledného vodotěsného úložného prostoru s ventilací.

Pro maximální ochranu jsme použili vysoce odolný nepromokavý vnější materiál. Odolná podšívka je vyrobena z našeho nového bílého izolačního materiálu a udrží vaše struny napnuté a chráněné před výkyvy teplot. Tento vak se také snadněji čistí: stačí jej otřít houbičkou!

Tato taška pojme až 6 raket ve 2 širokých plně izolovaných přihrádkách s novým uspořádáním. Nový izolační materiál je pevný a odolný, aby udržel vaše struny napnuté a chráněné před teplotními výkyvy.

Díky nové průhledné přihrádce na boty můžete rychle zkontrolovat, zda máte sbalené boty. Přihrádka na boty je bezešvá a vodotěsná, takže ji můžete v případě potřeby snadno vyčistit. Je také odvětrávána směrem ven, což zabraňuje šíření pachů do jiných částí tašky.

Nová EXTRA odolná, lehká, recyklovatelná a nebarvící izolační tkanina, která ochrání vaše rakety před širokou škálou teplot a teplotních výkyvů.

Rozměry: 75 x 31.75 x 31.5 cm

Objem: 42 litrů

Cena: 2 299 Kč
Při nákupu od 1 kusů:
2 299 Kč
TENISOVÝ BAG BABOLAT PURE AERO X6 2023TENISOVÝ BAG BABOLAT PURE AERO X6 2023TENISOVÝ BAG BABOLAT PURE AERO X6 2023

Varianty produktu:

Velikost Dostupnost Počet Další
  skladem